1 2 3 4 5 6 7

διαμονή. . .


Το Deep Blue Studios κατασκευάστηκε το 2004 και διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα διαμερίσματα, με άνετους χώρους, κλιματισμό, κουζίνα, ψυγείο, ιδιαίτερο μπάνιο με ζεστό νερό, τηλεόραση, ράδιο και σεσουάρ. Όλα τα δωμάτια έχουν το δικό τους μπαλκόνι ή βεράντα. Επίσης υπάρχει χώρος για πάρκινγκ και γκαράζ. Οι κουζίνες των δωματίων είναι άρτια εξοπλισμένες ώστε να ικανοποιείται οποιαδήποτε ανάγκη σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Οι τουαλέτες των δωματίων μας είναι ευρύχωρες και η καθαριότητα των χώρων υποδειγματική. Υπάρχει η δυνατότητα πλυσίματος και σιδερώματος των ρούχων σας. Στα Deep Blue Studios μπορείτε να βρείτε Free wireless internet access/τηλέφωνο/fax. Mπορείτε να κάνετε κράτηση για αυτοκίνητο/μηχανάκι/ποδήλατο/θαλάσσια σπορ. Το συγκρότημα των DEEP BLUE STUDIOS σας προσφέρει ατελείωτες ώρες ξεκούρασης στον καταπράσινο κήπο του, όπως επίσης διπλά στο συντριβάνι ή στο bbq. Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να κανονίσουμε την μετάβασή σας σε αξιοθέατα /παραλίες.

Τιμές

Τα DEEP BLUE STUDIOS της Πάρου αυξάνουν συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους διατηρώντας ταυτόχρονα τις τιμές σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Περίοδοι / Τύποι Δωματίων Δίκλινο Τρίκλινο Τετράκλινο
Χαμηλή Περίοδος
(1/4-31/5) & (1/10-31/10)
30 ευρώ 40 ευρώ 50 ευρώ
Μεσαία Περίοδος
(1/6-30/6) & (1/9-30/9)
40 ευρώ 50 ευρώ 80 ευρώ
Υψηλή Περίοδος
(1/7-31/8)
50 ευρώ 60 ευρώ 100 ευρώ

Προσφέρονται ειδικές τιμές για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμονής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τη δική σας κράτηση. Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ, ανα δωμάτιο για κάθε μέρα παραμονής και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις υπηρεσίες. Για την επιβεβαίωση της κράτησης προκαταβάλεται το 30% του συνολικού ποσού, όσο το δυνατό ενωρίτερα. Η μεταφορά σας απο το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, μπορεί να γίνει με το mini van μας (Η χρέωση είναι 5 ευρώ, το άτομο, μαζί με τις αποσκευές).
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Λογαρας ξενοδοχειο

COPYRIGHT (C) 2014 DEEP BLUE STUDIOS - LOGARAS, PAROS | ALL RIGHTS RESERVED || DESIGN BY NS